Länkar: Sverok Tärningen Avgör Rollspel.nu

Välkommen till Nianze
Den officiella hemsidan

Än en gång, välkommen till denna sida. Och för er få som läser denna sida så ser ni nu att jag äntligen tagit mig tiden att uppdatera layouten litet. Jag har rensat bort gammalt skräp, men nog kommer det nytt snart skall ni se.
Jag upptäckte idag att det är första gången på nästan två år som jag uppdaterar sidan och tja, spelet har utvecklats något så enormt på senaste tiden att det är inte mer än rättvist att jag försöker få upp hemsidan också. Och om allt går som planerat kanske man kan få upp ett litet forum, även om det är meningslöst, men mest för att de få som är intresserade skall kunna spamma mig med idéer förslag eller bara belasta servern med massa flummspam. Vad vet jag? Hur som helst så skall jag väl försöka uppdatera den med jämna mellanrum, men just nu koncentrerar jag mig mest på spel och spelutveckling att sidan inte får plats i allt när man lägger till privatliv och arbete.

Med Vänliga Hälsningar från Herid Fel aka Oskar Vikström

Undertitel
Skrivet av Herid Fel (2007-04-23 18:26)

Tänkte bara uppdatera läget lite.
För stunden finns det två spelgrupper, varav en är mer exprimentiell och den andra är den "riktiga". De aktiva spelarna är Anders "Ankan" Engström, David Henriksson, Rasmus Wennberg, Robert Forsberg och Patrik "PB" Bruhn. Den riktiga gruppen består utav Ankan och PB, med David som kommer då han har permis. Den lilla gruppen består huvudsakligen utav Robert och Rasmus men som för stunden har David och PB som inhoppare för att hjälpa till litet. Denna grupp har inte spelat på ett tag, vilket har varit mitt beslut, på grund utav bristande tid och ork att ta hand om två grupper samtidigt. För att inte nämna att David inte varit här på ett tag.

Det var allt för denna gång, får se om jag tilläger någonting annat senare.
Med Vänliga Hälsningar från Herid Fel aka Oskar Vikström


Oskar Everton Vikström aka Herid Fel
Copyright ©2006 The Word of Nianze Project
Senast uppdaterad av Herid Fel.